Single is not a status. It's a word that describes a person who is strong enough to live and enjoy life without depending on others

Wednesday, May 11, 2011

thanx sayang untuk hari ni :)





happy ! tu je bole cakap..kenapa????
sbb hari ni abg datang rumah..
ni story line dia :
  • abg datang rumah n bg salam tapi aku tak dengar..dia call aku 4 kali tapi aku tak angkat sbb aku bz kat dapur prepare barang nak masak kuey teow goreng..then mak cakap cam ni "adik izzul dah sampai lah..dah lame bagi salam kat bawah tu"..heheh then baru la aku bukak pintu untuk dia..sorry abg :)
  • then abg masuk rumah sembang2 dgn mak..aku sibuk kat dapur buat air utk bf tersayang..hahaha (ayat geli)..then bagi abg minum dia rehat2 jap pastu kiteorg g kedai beli sayur togeh n kucai n kuey teow..
  • so kiteorg pun balik n masak2 dgn pertolongan dari mak tercinta..hehehe :)pas siap kiteorg pun makn la dengan gembira nye..acctually excited gilaaa jumpa dia cam nak peluk2 nak lompat2 je..tapi cam biase la kene cover baik punye hahahahha :)
  • then kiteorg keluar jalan2 bawak baby afnan dengan aiman..wah terasa macam suami isteri yang sangat loving pulak kan..yela petang2 jalan2 bawak anak..sweet kan :) pastu mase dalam kete kiteorg cakap pasal rumah la,sit baby dalam kereta lah..serius suka tau :) rasa bahagia gila sbb jarang abg romantik macam tu..thanx baby :)
  • pastu dah lame jalan2 tu baby afnan ngantok pulak..so kiteorg pun balik rumah n jalan2 kat depan rumah..wah mmg rase best gila even sekejap je jumpa.. :)
  • then bila mama baby afnan n aiman dah sampai kiteorg pun masuk rumah jap sbb abg siap2 nak balik shah alam semula :(
  • so hari bersama abg pun berakhir kat situ..tapi esok abg nak datang lagi kiteorg nak keluar wahhhhhhhhhhhhhhh!!!!! TAK SABARNYE :) (ok sofea pls cool down -_-")
so a billion thanx to abg sbb sanggup datang sini walaupun penat hari ni..yela dah la bangun pagi2 nak baut presentation utk fyp tu..pastu g bengkel betol kan motor lagi dah penat2 tu sanggup lagi datang rumah i..so thanx sgt sayang..sangat lah menghargainya.. :) i love u so much baby mmmmmmuahhhh ! <3



enjoy the pictures peeps :)

dia sofea adila :)

2 comments:

  1. ehem2.. hahah gedik yahhhh...

    ReplyDelete
  2. ehh tak gedik la..sweet je hahaha :)bila ihsan pulak nak datang rumah sofea??

    ReplyDelete