Single is not a status. It's a word that describes a person who is strong enough to live and enjoy life without depending on others

Monday, November 8, 2010

careless nye saya tapi saya happy hari ni :)




ok hari ni sangat happy sbb paper pad 120 dah habiss mmg happy gilaa la..tak tau nak cakap cam mane heee :)


tapi disebalik happy tu ade satu cite yang sgt memberi aku pengajaran...ok..disebabkan paper pad ni susah bebenau..aku pun jadi la sangat stress..bila stress blaja pun tak guna la kan..so pukul 12 malam tu aku tido dan berniat pada pukul 5 pagi esoknya nak bgn utk sambung study..semua berjalan dgn lancar..aku tido samapi pukul 5 n pukul 5 2 abg izzul kejot suruh sambung belajar...


bila dah bgn tu..aku pun belajar la kan..hafal2 ok mmg sgt masuk belajau pagi2 bute sbb sunyi...dalam pukul 6 lebih tu aku pun siap2 kan beg utk g pekse jap g..pastu mase aku nak cari aku nye slip pekse..aku tak jmp..ish mmg risau la kan..pasru aku cari......cari......dan cari...............tapi tak jumpa..

bila dah panik..habis lia dgn sha aku kejut sekali suruh dorang cari sekali...cari punye cari cam nak gila tapi tak jumpa jgk...cam biase la kan aku nye kilang air mata pun start la berfungsi..nangis cam nak gilaa...sbb dah tak tau nak buat apa..aku pun call zbg izzul..nangis2 pastu dia suruh aku relax n sambung belajar sbb nanti dia printkan slip tu untuk aku n hantar...


nasib baik ade abg izzul kan,,time dia cakap camtu..aku rase tu la betul2 dia jadi superman utk aku..kalau tak dia asyik cakap dia superman..aku buat bodo je..so sgt berterima kasih dekat abg izzul...hmm thanx eh...


hmm jadi lepas ni..aku tak leh la nak careless sgt..kalau la abg izzul takde..mmg tak amik la aku paper pad 120 2... hmmm haish =_="



(sambung happy lepas dah nasihat kan diri sendiri)

hahah lepas habis mengePOST kat blog ni aku nak g layan movie dgn si joyah jap..manje2 jap dgn joyah..hahah geli gilaa :)sepatutnya nak keluar dgn abg izzul tapi dia sesema pulak..tapi tah la kalau dia amik aku jap g..keluar la jgk..ah bia la keluar ke tak asal pad 120 dah habis yeeeeehaaa!!!!!! :)


fea

No comments:

Post a Comment